Göteborg

Hej nu sitter vi på bussen till Göteborg. Vi ska ha en syster helg. Bara ta det lugnt, shoppa och se filmer i våran mosters lägenhet. Vi hoppas också kunna gå en sväng till Chilli :)
Ha en bra fredag :D

Får

Hejsan, hejsan hoppas ni haft en bra onsdag :)
Tänkte visa några bilder på fåren som jag skrev lite om i förra inlägget.
 
 

                                                                 Ha en bra kväll :)

Doft :)

Hejsan :D
Hoppas er helg varit bra. I torsdags kom 11 söta får till oss :) Så helgen har gått åt till att försöka få dem att lita på oss så man kan gosa med dem :)
Men har ändå hunnit med att göra lite pyssel :) Förra veckan plockade vi blommor, både vilda och planterade, sedan tog vi av alla blommorna och bladen och la dem på tork. Nu en vecka efter sydde vi små påsar i ett tunnt tyg, i påsarna la vi i de torkade bladen och knöt ett snöre runt. Det blev fyra små doft påsar. Vi testade även att lägga torkade blomblad i glasburkar med tunt tyg över.
 
Doftpåsar
 
 
 
Doftburkar
 

Göksäter

 
 

Orust

Hejsan :)
Vi har varit på Orust med familjen några dagar. Vädret var underbart och vi har solat och badat mycket :D Vi var också i en butik som heter Göksäter. De hade allt möjligt där men mest inrednings prylar och porslin. Vi hittade bland annat kakfat och ljustakar men det kommer bilder på det imorgon :)
 
Ha en bra kväll!

Cakes

fart

 

Ullared :D

Hej,
Igår var vi i Ullared :D
Då köpte vi två olika burkar, två flaskor, två ljus lyktor, en love skylt och pyssel :)
 
 
Har inte kunnat lägga upp något för vårt internet har krånglat. 
Ha en bra kväll :D

Min lilla lila vrå

Hejsan Vi två som älskar att pyssla och ta kort.

RSS 2.0