Pärlor

Hejsan :)
 
Idag hittade jag ett gammalt armband. Jag klippte av bandet och tog bort pärlorna. Pärlorna var vita och tråkiga. Jag använde mej av decoupagelim och servetter, jag limmade på småbitar av servetter på pärlorna. 
 
Förre bild
 
Efter bild
 
 Ha en bra söndag :)
 

Höstmorgon

miniplokepin

Hej :D
Idag hade jag lite tid över, så då gjorde jag ett litet "plocke pinn" och ett fodral till det. Jag tog tändstickor och klippte av en liten bit och målade dem i olika färger, fodralet gjorde jag av en rulle som jag klädde med servetter.
 
Ha de bra :D

Förvaringslåda

Hejsan svejsan, hoppas ni har haft en bra start på helgen :)

För några veckor sedan gjorde jag en förvaringslåda till alla våra muffinsformar.

Jag använde mig av en tom pralinlåda. Jag klädde den i både tyg och papper. Sedan satte jag dit fyra knappar för att kunna stänga locket. Två där fram och två där bak. Sedan tog jag ett band och satte emellan så att locket var på sin plats.

 

Mums

Hejsan :) 
Förlåt för att vi inte har uppdaterat på ett tag men vi har haft mycket i skolan och på helgerna så har tyvärr inte haft tid att varken pyssla eller blogga.
Men idag hann jag iallafall med att baka muffins, det har vi inte haft några på veckor. Det var längesedan det fanns något fika hemma ;D
Det blev chocklad muffins med blåbär på :)
 

glasfat

Hejsa,
För ett tag sedan var vi på secondhand och köpte då två tallrikar, ett glas och en vas. Sedan gjorde vi fat av dem. Vi limmade med ett starkt lim för att det skulle hålla. 
 
Så här blev de :)
 

Min lilla lila vrå

Hejsan Vi två som älskar att pyssla och ta kort.

RSS 2.0