LYCKA

Tjoho
Här kommer några bilder på förr, förra veckans betong pyssel ;D







Så här såg det ut när jag ställde ut det i trädgården.

Pyssel <3

HEJ!!
Hade en jätte mysig kväll hos eve igår. Vi pysslade nästan i tre timmar. Jag gjorde ett grattis kort till min kusin som fyller 19 om ett par dar. 

                                                                         
                              
   

                               
               
                                                                                  

Betong dax

I helgen blev jag äntligen färdig med mitt lilla betong projekt. Jag har använt en frigolit skiva för att gjuta fem bokstäver. Blev ganska nöjd för att vara första gången, så får bli att göra fler. Har tyvär inte hunnit ta några bilder på ordet LYCKA än men det kommer.
Ha det bra =D

Anslagstavlorna

Hej hoppas er dag varit bra ;)
Tänkte att ni kanske ville ha en liten beskrivning av anslagstavlorna.
Jag började med att såga ut fem plankbitar som var 60/80 cm långa, X cm breda. Sedan lade vi ut det på bordet och testade mig fram hur jag ville att det skulle se ut. Sen var det bara att limma lite med vanligt trä lim och spika i små spikar( ett tips borra ett litet hål innan du spikar i spiken så är det lättare att få den där du vill ha den). Om du vill ha krokar i den så borrar du ett litet hål, inte hela vägen utan bara så att det går att skruva i kroken. Ifall du inte vill ha krokar kan du använda dig av klänyper.
Du sätter ut dem där du vill ha dem. sedan kan du limma lite på baksidanav klänypan, men det är inte nödvändigt. Borra ett hål innan du skruvar i en skruv på baksidan av anslagstavlan.

Låt limmet torka lite innan du målar dem, man kan använda vanlig hobby färg. Det är lättast att måla föremålen innan du skruvar ihop den.
Lycka till :D

Här kommer en bild på den tredje, där har jag använt mej av krokar.

Favorit böcker

Två av mina favorit inrednings böcker är "inred och dekorera ljust & lantligt" och inred lantligt inne & ute. Det är så vackra bilder och så mysiga inrednings tips, finns lite "göra själv tips". Ett bra present tips till en som gillar lantlig inredning eller bara inredning.

Inred lantligt inne & ute

Inred & dekorera ljust & lantligt

Krokar

HEJ!
Har inhandlat lite nya krokar. Vet dock inte vart jag ska ha dem men kunde inte låta bli, de var så snygga. Får nog bli att sätta upp dem i köket så länge.
   
        

                                                              




                                  

Pyssel Söndag

Hejsan!!
Igår var det skördeaktion så jag och min syster bestämde oss för att skänka något. Vi kom på att vi skulle göra en slags anslagstavla. Efter en stressig eftermiddag blev vi äntligen färdiga och vi blev riktigt nöjda: Det gick också bra för den svarta, men tyvär gick det lite trögare med den vita men vi är ändå nöjda med resultatet.
Här kommer lite bilder på anslagstavlorna.
Ha en bra kväll :D

           Hejsan!!  Igår var det skördeaktion så jag och min syster bestämde oss för att skänka något. Vi kom på att vi skulle göra en slags anslagstavla. Efter en stressig eftermiddag blev vi äntligen färdiga och vi blev riktigt nöjda: Det gick också bra för den svarta, men tyvär gick det lite trögare med den vita men vi är ändå nöjda med resultatet.   Här kommer lite bilder på anslagstavlorna.   Ha en bra kväll :D

Välkommen

Nu har jag äntligen startat en inrednings och pyssel blogg, hoppas ni kommer att gilla den :D

Välkommen till min nya blogg!

Min lilla lila vrå

Hejsan Vi två som älskar att pyssla och ta kort.

RSS 2.0